Concurs pentru festivismul Gabrielei Firea: Cel mai mare sobolan din Bucuresti

E.b. | 13.09.2017

„Asociatia Bucuresti fara Ei", care strange semnaturi pentru demiterea primarului Gabriela Firea si a celor de la sectoare, a lansat concursul „Cel mai mare sobolan din Bucuresti".

Pe aceeași temă

 


Asociatia Bucuresti fara Ei vrea  sa atraga atentia ca in timp ce edilul premiaza cele mai frumoase balcoane si fatade, strazile, parcurile si blocurile sunt invadate de rozatoare.

 

"In ultima vreme, sobolanii au invadat Bucurestiul. Ii vedem peste tot, ziua in amiaza mare, dar se pare ca primarilor nu le pasa de acest lucru. Sobolanii sunt un pericol la adresa sanatatii publice fiind transmitatori de boli, dintre care cel mai frecvent intalnita e leptospiroza.

 

Dar pot transmite si ciuma si, avand in vedere situatia spitalelor si a igienei publice gestionate tot de catre administratia locala, n-ar fi de mirare ca in curand sa ne pandeasca si o epidemie de ciuma. Cu toate astea, singurele rozatoare care au patit ceva in Bucuresti au fost iepurasii de Pasti, spanzurati de tovarasa Firea intr-un mod inestetic", se arata intr-un comunicat al asociatii

 

Astfel, asociatia ii roaga pe toti cei care detin imagini recente cu sobolanii din Bucuresti sa le posteze pe pagina de Facebook - Bucuresti fara Ei.

 

"Imaginile trebuie sa fie, fireste, din Bucuresti, sa fie de calitate si, daca se poate, sa puna in valoare subiectul in asa fel incat sa-i putem aprecia dimensiunile. Imaginile cu cei mai mari si mai 'frumosi' trei sobolani vor fi imprimate si transmise, in mod oficial, Gabrielei Firea", se mai arata in comunicat.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22