Conducatorul unei facultati din Rusia, fortat sa demisioneze, pentru ca a insultat memoria lui Boris Nemtov

P.c. | 03.03.2015

Pe aceeași temă

Mai multe asociatii de studenti au cerut demisia lui Vladimir Talismanov, adjunctul decanului Institutului de Fizica din Moscova, dupa ce acesta a postat pe o retea de socializare un mesaj jignitor la adresa lui Boris Nemtov, un lider al opozitiei ruse, asasinat vineri noaptea, la Moscova, relateaza Hotnews.

 

"Americanii au creat acest gunoi, l-au finantat, si l-au eliminat. Un gunoi mai putin", a scris Talismanov pe VKontakte, potrivit Moscow Times.
 

Mai multi studenti au cerut demisia oficialului rus, in ciuda faptului ca acesta si-a sters postarea. Nu au fost suficiente nici scuzele publice prezentate de Talismanov.
 

In cele din urma, el a demisionat din functia ocupata, dar a anuntat ca va ramine in cadrul facultatii. Si conducerea facultatii si-a cerut scuze public pentru mesajul lui Talismanov.

 

CITITI SI: VIDEO Boris Nemtov, lider al opozitiei ruse si opozant al lui Vladimir Putin, a fost IMPUSCAT MORTAL la Moscova

 

Boris Nemtov, lider al opozitiei ruse, adversar al razboiului din Ucraina, a fost ucis in centrul Moscovei, fiind impuscat din spate de patru ori. Conform BBC, Nemtov declarase recent ca Vladimir Putin ar putea sa il omoare din cauza criticilor sale la adresa implicarii Rusiei in criza din Ucraina.

 

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a declarat ca asasinii lui Boris Nemtov vor primi pedeapsa pe care o merita: "Se va face tot ce este posibil pentru ca organizatorii si executantii acestei crime lase si cinice sa primeasca pedeapsa pe care o merita", a spus Putin, conform AFP.

 

CITESTE SI:

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22