Constanta: PMP, alianta cu PSD si ALDE, pentru sustinerea vicepresedintelui CJ

Vlad Toma | 14.06.2016

PSD Constanta a decis sa il sustina pentru poziţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa nu doar pe reprezentantul ALDE, Learciu Dumitru Daniel, pe baza aliantelor PSD-ALDE anuntate de Liviu Dragnea imediat dupa alegeri, ci si pe reprezentatul PMP, Palaz Claudiu.

Pe aceeași temă

 

Prin stabilirea acestei alianţe, la nivelul judeţului Constanţa, ALDE şi PMP susţin PSD pentru ocuparea pozitiilor de viceprimar în municipiul Constanţa, şi la nivelul judeţului, în consiliile locale”, a anuntat PSD Constanta, citat de ctnews.ro

 

PMP Constanța a confirmat faptul ca președintele PMP Constanta, Claudiu Palaz, va ocupa funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.

 

„Am hotărât ca pentru a duce mai departe proiectele din programul PMP pentru constănțeni să participăm la crearea unei majorități în cadrul Consiliului Județean Constanța. Politica derulată de consilierii PMP nu va fi o politică de blocare a proiectelor Constanței, ci va fi o politică pentru constănțeni. Sunt convins că majoritatea creată în Consiliul Județean va duce la promovarea județului Constanța și la dezvoltarea acestuia. Am multe proiecte de pe vremea când eram prefect și pe care voi putea să le promovez de această dată prin prisma funcției de vicepreședinte al Consiliului Județean”, a declarat Palaz, conform sursei citate.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22