Constantin, despre politica «pumnului in gura»: Nu am un proiect cu Ponta

E.b. | 27.03.2017

Daniel Constantin, copresedintele ALDE caruia tocmai i s-a retras sprijinul politic, a declarat ca se intalneste in continuare cu fostul premier PSD Victor Ponta, precizand ca acest lucru nu inseamna ca are, impreuna cu acesta, un proiect politic.

Pe aceeași temă

  
 

"Chiar daca domnul Tariceanu a incercat sa acrediteze ideea ca am un alt proiect politic, acuzandu-ma ca m-am intalnit cu domnul Ponta, eu stiu ca si domnul Tariceanu s-a intalnit cu domnul Ponta cand era prim-ministru; acum nu se mai intalneste, cand nu mai este prim-ministru, dar asta e alta discutie care tine de caracter.

 

Eu ma intalnesc cu domnul Ponta in continuare, chiar daca nu mai este presedinte PSD si premier. Asta nu inseamna ca avem un proiect politic", a spus Constantin, conform Ziare.com.

 

El a precizat ca ramane in continuare in ALDE si l-a acuzat pe co-presedintele acestei formatiuni, Calin Popescu Tariceanu, de faptul ca practica politica "pumnului in gura".

 

"Raman in ALDE pentru ca ceea ce se intampla incalca orice regula a democratiei, a liberalismului, cred ca ceea ce face domnul Tariceanu nu va face bine aceste formatiuni politice. (...) Se continua politica pumnului in gura si a deciziilor care se iau unilateral de catre domnul Tariceanu", a adaugat Constantin.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22