Constantin susţine că Dragnea nu e străin de «manevra» lui Tăriceanu legată de revocarea sa

E.b. | 01.04.2017

Daniel Constantin, copreşedintele ALDE, a declarat, într-un interviu acordat News.ro, că Liviu Dragnea nu este străin de revocarea sa din Guvern.

Pe aceeași temă

   

Asta pentru că liderul PSD este consultat de către Călin Popescu Tăriceanu în toate deciziile pe care cel din urmă le ia.

 

Constantin i-a reproşat lui Tăriceanu că a stabilit formula guvernamentală împreună cu liderul PSD, fără a mai discuta cu altcineva.

 

Întrebat cât de mult s-a amestecat Liviu Dragnea retragerea sprijinului politic şi revocarea sa din Guvern, Daniel Constantin a spus că liderul PSD nu a fost străin de ”manevra” făcută de Călin Popescu Tăriceanu.

 

N-aş putea să spun cu exactitate. Pot însă să vă confirm că domnul Tăriceanu, nu ştiu dacă îl roagă domnul Dragnea asta sau consideră că e mai bine să se dea bine cu cel care este mai mare, dar cu siguranţă că îl informează şi îl consultă în toate deciziile pe care le ia (…) Nu ştiu dacă a contribuit, nu pot să spun că a contribuit. Dar, cu siguranţă, l-a informat domnul Tăriceanu despre această situaţie”, a declarat Daniel Constantin, conform News.ro.

 

De asemenea, Constantin l-a acuzat pe Tăriceanu şi de faptul că nu este un om de cuvânt şi că a negociat formula guvernamentală împreună cu Liviu Dragnea.

 

Din păcate, nu este un om de cuvânt. Nici prin ceea ce s-a întâmplat în aceste zile, nici prin ceea ce a promis în discuţiile pe care noi le-am avut, discuţiile private (…) Am vrut un angajament al domniei sale că deciziile după alegeri se vor lua împreună. Am avut surpriza ca la două zile, la două zile după alegeri, să aibă o întâlnire despre care nu ne-a informat pe niciunul din conducerea ALDE, nici măcar pe mine, întâlnire cu domnul Dragnea în care au stabilit formula guvernamentală încălcând înţelegerea”, a mai spus Daniel constantin, copreşedintele ALDE.

 

 

 

************************

 

 

Daniel Constantin a fost revocat din funcţiile de ministru al Mediului şi de vicepremier de către prim-ministrul Sorin Grindeanu, după ce anterior conducerea ALDE a decis să-I retragă sprijinul politic.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22