Corpul de control al premierului, verificari la spitalele judetene din Craiova si Tg Mures

Vlad Toma | 17.05.2016

Corpul de control al premierului Dacian Cioloş efectueaza verificari la spitalele judetene din Craiova si Targu Mures. Oficialii guvernamentali verifica modul in care au fost cumparate produsele Hexi Pharma.

Pe aceeași temă

 

"Corpul de Control al Primului Ministru desfasoara, incepand de ieri, 16.05.2016, controale inopinate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova si la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Tg.Mures, in continuarea controalelor care au avut loc saptamana trecuta la mai multe spitale din Bucuresti. 

 

Obiectul controlului il constituie modalitatea in care au fost achizitionati de catre aceste doua unitati dezinfectanti produsi de catre Hexi Pharma", anunta Corpul de control al premierului.

 

La sfarsitul saptamanii trecute, Corpul de control al primului-ministru a desfășurat o acțiune de control inopinată la sediul Ministerului Sănătății și la patru spitale din București (Spitalul Clinic de Urgență București, Floreasca, Spitalul Clinic de Urgență Universitar București, Spitalul Clinic de Urgență Sf. Ioan și  Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București), în temeiul Ordinului nr. 61/29.04.2016, cu preluarea documentelor aferente tuturor aspectelor legate de obligațiile unităților sanitare publice cu paturi aflate în subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Ministerului Sănătății, în ceea ce privește achiziționarea de produse biocide.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22