Crețu: Liderii europeni iubesc România, dar comportamentul lui Dragnea și al guvernului ne va costa

Redactia | 02.03.2019

Liderii de la Bruxelles iubesc România, dar sunt extrem de dezamăgiți de comportamentul lui Liviu Dragnea și al Guvernului, iar acest lucru o să ne coste mult, spune comisarul european Corina Crețu.

Pe aceeași temă

Liderii de la Bruxelles iubesc România, dar sunt extrem de dezamăgiți de comportamentul lui Liviu Dragnea și al Guvernului, iar acest lucru o să ne coste mult. În direct la "România 2019", la Realitatea TV, preluată de stiripesurse.ro, comisarul european a vorbit și despre faptul că autoritățile de la București pur și simplu au refuzat să facă demersuri pentru finanțări europene în proiecte de infrastructură.

"Din păcate, România ratează sanse și oportunități. Jean Claude Junker și multi colegi europeni iubesc România, dar sunt dezamăgiți de măsurile pe care le-au luat guvernanții de la București, eu de asta am și decis să candidez la europarlamentare din partea Pro România. (...) Prin simplu fapt că am plecat din PSD, un partid pentru care am muncit aproape 30 de ani, vorbește de la sine despre felul în care m-am simțit la Bruxelles, în fața colegilor europeni, că fac parte din partidul condus de Liviu Dragnea", a afirmat Corina Crețu, în dialogul telefonic cu Cozmin Gușă.

Comisarul europeana a descris și dezamăgirea pe care o au liderii europeni față de Liviu Dragnea. "Oamenii l-au luat în serios, chiar Timmermans mi-a spus că întâlnirea cu Dragnea a decurs bine, pentru ca apoi să afle că în țară lucrurile se întâmplă exact invers, există această dezamăgire tot mai evidentă față de limbajul dublu, de senzația că se minte prin omisiune, iar această permanentă stare de neîncredere pe care actualii lideri ai României au sădit-o ne va costa mulți ani de acum încolo" a mai afirmat comisarul european.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22