Crin Antonescu, despre eventuala sa excludere de pe listele PNL la europarlamentare: nu renunț

Redactia | 14.01.2019

Între liderul PNL, Ludovic Orban, și fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a intervenit o ruptură, pentru că Orban nu-l vrea pe listă la europarlamentare pe Crin Antonescu.

Pe aceeași temă

Crin Antonescu susține că nu are informații privitoare la faptul că sondajul PNL nu-l avantajează și arată că el își menține candidatura, în ciuda tuturor semnalelor.

”Nu știu, nu am cunoștiință despre datele sondajelor interne, iar informații pe surse nu comentez. Vom vedea care sunt rezultatele cercetărilor sociologice și ce decizie va lua partidul”, a declarat Crin Antonescu, pentru stiripesurse.ro.

În ciuda faptului că Orban nu-l vrea pe liste, Crin Antonescu susține că își menține intenția de a candida. ”Sigur că da! Eu mi-am depus această candidatură, iar partidul va decide. Îmi mențin candidatura”, a mai spus Antonescu.

Întrebat despre mesajul transmis de Ludovic Orban, de a se înscrie în linia partidului și de a ataca PSD, Crin Antonescu a explicat că nu are nevoie să i se dicteze linia și mesajul politic.

”Eu nu am depistat un asemenea mesaj din partea domnului Orban. Cred că am fost de foarte multă vreme unul dintre adversarii cei mai redutabili ai PSD. Fără activitatea mea politică din 2014, PSD nu putea fi împiedicat să aibă președintele României. Nu cred că este nevoie să mi se spună cum să îmi ajustez conduita politică”, i-a transmis Crin Antonescu lui Ludovic Orban.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22