Crin Antonescu despre stenogramelede la Prahova: Discutia este reala, dar se referea la alegeri, nu la contractul cumnatului lui Ponta

Fara Autor | 10.06.2015

Pe aceeași temă

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a declarat pentru Stiri pe Surse ca discutia dintre el si Adrian Semcu (retinut miercuri in dosarul de coruptie al cumnatului premierului), discutie ce este relatata intr-o interceptare DNA, este reala, doar ca se referea la candidatii din 2012, nu la contractul pe bani europeni al firmei lui Iulian Hertanu.

 

“Crin Antonescu - E foarte corectă discuția de acolo - Domnule eu știu că Ghiță are intere la Pahova. Eu discutam totul în plan politic și în discuția cu Ponta pe care eu o relatez - foarte probabilă, e aproape corectă relatarea relatarea asta, este că eu am discutat cu Ponta și i-am spus Domnule la Prahova eu iau unul sau altul - adică candidatura la Consiliul Județean sau la Primărie pentru că dacă vă uitați în text eu spun mai departe citându-mă cumva ”pentru că la Primăria avem oricum viceprimar, pe Cătălina (Bozianu – n. red.), pentru că am organizația Ok și pe județ nu prea avem și aș vrea să o întăresc cumva și de aia aș prefera președinte de consiliu județean. Deci, eu dacă am vorbit cu Semcu despre asta am vorbit, despre candidaturi, despre lucrurile politice. Nu am avut nici o discuție cu el despre vrun contract... asta așa ca să aveți relatarea corectă apropo de contracte.”, a declarat Antonescu.

 

Numele lui Victor Ponta si Crin, Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu apar in documente DNA prezentate miercuri seara de Hotnews si de catre Agerpres.

 

Antonescu este amintit de Adrian Semcu (fost vicepresedinte  al Consiliului Județean Prahova, acum director general al S.C. HIDRO PRAHOVA S.A), retinut miercuri in dosarul cumnatului lui Victor Ponta.

 

Presedintele Senatului este si el amintit de procurori, potrivit Hotnews si Agerpres, anchetatorii spunand despre un alt personaj implicat in dosar (omul de afaceri Gheorghe Boeru, retinut si el miercuri in acelasi dosar), ca "este trimisul special al lui Călin Popescu Tăriceanu".

 

In alte stenograme, publicate de Agerpres, apar și numele deputaților PSD Sebastin Ghiță și Vlad Alexandru Cosma, urmăriți și ei în dosarul lui Iulian Herțanu, care sunt numiți de cei înregistrați “mogulul” și “ăla mic”.

 

CITITi SI: Hotnews: Numele lui Victor Ponta si Crin Antonescu apar in interceptari din dosarul cumnatului premierului

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22