Cristache ex-Antena, om de baza al TVR in campanie. Debutul emisiunii, cu Ghita si Udrea

Dora Vulcan | 11.11.2016

"Romania 9" de la TVR, moderata de Ionut Cristache, fost varf de lance al Antena 3, va fi emisiunea de campanie a televiziunii publice pentru parlamentarele din iarna acestui an. Debutul emisiunii s-a facut deja cu Udrea si Ghita, clienti ai DNA, Alina Gorghiu-liderul PNL si Mirel Curea de la Evenimentul Zilei.

Pe aceeași temă

 

 

TVR va avea in campania pentru alegerile parlamentare din acest an peste 7.000 de minute dedicate alegerilor, difuzate pe toate canalele sale, inclusiv cel international si din Republica Moldova.

 

 

Pe langa doua calupuri zilnice, de cate cinci minute, de stiri electorale (dupa stirile de la 17.00 si 23.00), programele de stiri vor avea la randul lor materiale "care vor reflecta marile teme sociale ale momentului", informeaza TVR citata de Hotnews.ro. 

 

 

 

Varful de lance al TVR vor fi cele doua talk-show-uri:

  • cel realizat de Emma Zeicescu -  Perfect Imperfect (luni-vineri, 18.35-20.00)
  • Romania 9 - transmisa la ora de maxima audienta si realizata de omul Antenelor, trecut recent la TVR, Ionut Cristanche.

 

Lansarea ei s-a facut cu pretentia unui " talk-show fara incrancenare (...) fara a ne inchina la falsi idoli, fara a ne inrola in vreo "armata", fara partizanat (...) Un concept nou, dinamic".

 

 

Pana una alta, emisiunea a reusit sa propuna un nou model de intervievare cu familiara lejeritate -  un lider de partid fiind intervievat la pertu - si promoveaza modele jurnaistice dubioase, cum este cel al unui jurnalist vestit pentru limbajul suburban folosit la adresa criticilor politicii sale editoriale. O alta editie l-a avut in centrul ei pe Sebastian Ghita, individ cu multiple probleme penale, care a fost lasat sa peroreze nestingherit impotriva procurorului sef al DNA si al institutiei penale de care este cercetat. Totul, pe bani publici. Pentru ca la a treia editie a emisiunii sa nu lipseasca o alta vestita urmarita penal, Elena Udrea, care si-a facut campanie - cu mult inaintea inceperii ei oficiale - pentru ca va candida pentru un loc la Camera Deputatilor, ca independent. 

 

  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22