Cristache, reporterul berbece de la Antena 3, transfer la TVR. Irina Radu nu comenteaza

E.b. | 19.10.2016

TVR face o achizitie "de marca" si ii da emisiune in prime-time lui Ionut Cristache, reporterul folosit de Antena 3 pe post de berbece in razboiul cu Traian Basescu, conform HotNews.

Pe aceeași temă

 
 
Ionut Cristache, reporterul de la Antena 3,  cunoscut drept varf de lance in razboiul postului cu Traian Basescu, a plecat de la televiziunea familiei Voiculescu saptamana trecuta si ar urma sa faca o emisiune in prime-time la TVR.

 

Irina Radu, sefa TVR, a declarat ca nu comenteaza informatia. Contactat la randul sau, Cristache nu a comentat in privinta emisiunii de la TVR, dar a confirmat plecarea de la Antena 3, scrie HotNews.ro.

 

Ar fi vorba despre o emisiune de dezbatere cu profil politic si social, difuzata la o ora de maxima audienta. Emisiunea urmeaza sa se suprapuna cu campania electorala pentru alegerile parlamentare.

 

Ionut Cristache a spus ca decizia de a pleca de la Antena 3 a fost a lui si ca a facut acest lucru "fara resentimente, in maniera amiabila", conform HotNews.ro.

 

Cristache a lucrat opt ani la postul de stiri al Trustului Intact si este cunoscut, intre altele, pentru contrele cu fostul presedinte Traian Basescu din conferintele de presa ale acestuia, prin rolul lui in "anchete" ale Antena 3 referitoare la familia Basescu, precum celebrul caz al presupuselor relatii dintre Gazprom si Ioana Basescu. El a iesit in evidenta si prin gafe precum cea cu Marcel Opris, seful STS, despre care a spus ca e grav bolnav si internat la Viena, pentru ca dupa numai doua ore acesta sa isi faca aparitia la Parlament.

 

Anul acesta, el a realizat la Antena 3 emisiunea CaN Romania si,impreuna cu Maria Coman, emisiunea Se intampla in Romania. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22