Cristian Burci, patronul ziarului Adevarul, ridicat de DIICOT pentru evaziune fiscala

Vlad Toma | 27.04.2016

Procurorii DIICOT l-au ridicat astazi pe omul de afaceri Cristian Burci, patronul ziarului Adevarul, acesta fiind suspectat intr-un dosar de evaziune fiscala in care s-ar inregistra un prejudiciu de peste 7 milioane de euro, anunta Digi24.

Pe aceeași temă

 

Burci este suspectat ca a facut parte dintr-un grup de criminalitate organizata, care ar fi creat un prejudiciu societatii Romvag SA prin abuz in serviciu si delapidare in valoare de peste 7 milioane de euro si 3,8 milioane de lei, potrivit Digi24.

 

Procurorii fac perchezitii in Bucuresti, comunele Chiajna si Corbeanca din judetul Ilfov, la locuinta lui Cristian Burci si la redactia ziarului Adevarul, anunta ziare.com.

 

Conform unor surse judiciare citate de Agerpres, in dosar se efectueaza cercetari fata de 9 suspecti, alaturi de Burci fiind cercetata si Denisa Turcu, fost administrator special la Adevarul Holding, pentru savarsirea infractiunilor de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu, delapidare, evaziune fiscala, instigare la delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata, instigare la abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, spalare de bani in forma continuata si instigare la evaziune fiscala. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22