Cristian Busoi (PNL) o acuza pe Gabriela Firea de interese imobiliare in zona Pipera

E.b. | 20.07.2017

Cristian Busoi, presedintele PNL Bucuresti, a criticat decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a construi spitalul metropolitan in Pipera, afirmand ca zona este aglomerata si lipsita de infrastructura, iar proiectul are ca scop cresterea valorii imobiliare a zonei.

Pe aceeași temă

 

 

"Pe sest, asa cum face cu toate proiectele care ascund cate o nastrusnicie, dna primar a strecurat pe ordinea de zi a CGMB si un proiect privind obtinerea unui imobil din Pipera pentru construirea unui spital de 2.000 de paturi.

 

Consider ca este o greseala ca cel mai mare spital din Bucuresti sa fie amplasat in cea mai aglomerata si lipsita de infrastructura zona a Capitalei - Pipera - si de aceea le-am solicitat consilierilor PNL sa voteze impotriva proiectului", a declarat presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, potrivit unui comunicat de presa, ciat de ziare.com.

 

Busoi a sustinut ca Pipera este "deja o zona aglomerata si lipsita de infrastructura", iar construirea unui spital in zona va insemna "mai multa aglomeratie, mai mult blocaj si mai mult timp pierdut", exact ceea ce nu este de dorit atunci cand vine vorba despre salvarea unor vieti omenesti.

 

"Singurul argument pentru construirea spitalului in Pipera este cresterea valorii imobiliare a zonei", a spus Busoi.

 

Cristian Busoi a afirmat ca modul este inceput acest proiect "nu duce cu gandul decat la o alta invarteala marca Gabriela Firea".

 

"Am sustinut, inca din 2015, ideea construirii unui spital mare si modern in Bucuresti. Capitala Romaniei are nevoie de o unitate medicala care sa fie un reper pentru performanta; dar maniera dubioasa in care primarul Firea incepe acest proiect, fara pic de transparenta, fara consultare publica, nu duce cu gandul decat la o alta invarteala marca Gabriela Firea, ambalata frumos intr-un proiect necesar", a spus liberalul.

 

 

***********************

 

 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va trimite Guvernului o solicitare de emitere a unei hotarari prin care municipalitatea sa preia un teren, situat in Pipera, aflat in administrarea Societatii Romane de Televiziune (SRTv), pentru a fi construit spitalul metropolitan. Decizia a fost luata, miercuri, in cadrul sedintei Consiliului General a Municipiului Bucuresti (CGMB).

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22