Cristian Preda: Nu plec din PMP, desi o sustin pe Monica Macovei la prezidentiale

P.c. | 23.10.2014

Pe aceeași temă

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat pentru RFI, că nu va demisiona din PMP chiar dacă nu o va susţine pe Elena Udrea, candidata PMP, la alegerile prezidentiale, ci pe Monica Macovei.


Întrebat dacă va pleca din PMP, Cristian Preda a răspuns: "Nu, Doamne fereşte! Nu cred că vreo clipă s-a pus această problemă, nu-i deloc pe agenda mea. Din păcate, cei care de ani de zile mă denigrează pentru modul liber în care înţeleg să fac politica au manipulat această situaţie, deşi vedeţi, candidata PMP e susţinută de un foarte marcant lider al Partidului Democrat Liberal, mult mai proeminent decât sunt eu, domnul Emil Boc. Deci Elena Udrea n-are o problemă că e susţinută de cineva dintr-un alt partid".

 

CITITI SI: Interviu Cristian Preda: UDREA s-a folosit de noi la alegerile europene - și de mine, și de BACONSCHI, și de PAPAHAGI - pentru a-și lansa campania pentru COTROCENI

 

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat recent la RFI că poziţia lui Cristian Preda şi Theodor Paleologu, care nu o susţin la alegerile prezidenţiale este "incorectă" faţă de echipa care a muncit pentru ei. Elena Udrea crede că "e mai bine să rămână oamenii care cu adevărat cred într-un proiect politic de viitor, decât oportuniştii".

 

Intr-un interviu recent europarlamentarul PMP Cristian Preda explica de ce a ales sa voteze cu Monica Macovei la alegerile prezidentiale si nu cu Elena Udrea, candidata propusa de partidul sau. El considera ca Udrea s-a folosit de el, de Baconschi si de Papahagi la alegerile europarlamentare pentru a-si lansa cursa pentru Cotroceni. Preda a mai spus ca spera in formarea unui mare partid de centru-dreapta in care toate partidele actuale care au aceasta orientare sa se uneasca, considerand ca doar astfel drumul lui Ponta poate fi blocat. 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22