Cristina Manda, sefa coloanelor lui Oprea, numita de Petre Tobă subscretar de stat la MAI

Iulian Popescu | 16.02.2016

Maria-Cristina Manda, fostă consilieră a lui Gabriel Oprea (pe când acesta era ministru de Interne) și fostă membră PSD, a fost numită de ministrul Petre Tobă pe un post de subsecretar de stat.

Pe aceeași temă

 

Ministrul Afacerilor Interne Petre Tobă a numit-o pe Cristina Manda, fosta consilieră personală a lui Gabriel Oprea, pe când acesta era ministru de Interne, pe un post de subsecretar de stat, ca adjunct al secretarului de stat pentru Relaţia cu Parlamentul şi Guvernul României.

 

Maria-Cristina Manda a ocupat funcţia de consilier prezidenţial în perioada în care Crin Antonescu a fost preşedinte interimar, ocupându-se de Departamentul Constituţional. De asemenea, Cristina Manda a mai fost consilier al Monei Pivniceru în perioada în care aceasta era Ministrul Justiţiei.

 

Anterior, ea a fost membră PSD şi a lucrat apoi pe post de consilieră şi pentru liberalul Cristian David sau conservatorul Codruţ Şereş, conform Monicăi Macovei. Manda a deţinut timp de 18 ani mai multe firme cu un fost ofiţer de Securitate, conform EvZ.

 

Tot luni, a fost numit şi Viorel Dosaru, şeful IPJ Prahova, pe un post de subsecretar de stat, ca adjunct al secretarului de stat pentru ordine publică. Cel care ocupa această funcţie până acum, chestorul Florea Oprea, a fost eliberat din funcţie. Viorel Dosaru a ocupat până acum funcţia de chestor şi inspector şef al IPJ Prahova.

 

Numirile au fost făcute prin decret al premierului Dacian Cioloş, la propunerea Ministrului de Interne, Petre Tobă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22