CSM a refuzat să-i păstreze lui Gheorghe Stan un loc la SS cât e el 9 ani judecător la CCR

Dora Vulcan | 11.12.2019

Consiliul Superior al Magistraturii a refuzat să-i rezerve procurorului Gheorghe Stan, un post de procuror la SIIJ pe perioada mandatului său de judecător al CCR.

Pe aceeași temă

Consiliul Superior al Magistraturii a refuzat să-i rezerve procurorului Gheorghe Stan, timp de nouă ani, cât e el judecător la Curtea Constituțională, un post de procuror la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

”Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea cererii domnului STAN GHEORGHE referitoare la rezervarea unui post de procuror la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, până la încetarea mandatului de judecător la Curtea Constituţională a României. (majoritate: 5 voturi pentru Admitere; 1 vot pentru Admitere la altă unitate de parchet; 9 voturi pentru Respingere)”, este soluția dată de CSM la punctul 19 din ordinea de zi soluționată în ședința de marți.

Fost șef al Secției de investigare a infracțiunilor în justiție, Gheorghe Stan a fost numit de PSD judecător al Curții Constituționale la începutul lunii mai, pentru un mandat de nouă ani.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22