Cătălin Ivan: Dragnea a suspendat o şedinţă de partid ca să vadă «Suleiman Magnificul»

E.b. | 21.01.2018

Europarlamentarul Cătălin Ivan a comentat evoluţia lui Liviu Dragnea în PSD. El susţine că indiferenta tuturor, dar mai ales a liderilor importanti ai PSD, costa acum foarte scump.

Pe aceeași temă

 


Ivan susţine că Dragnea a ştiut să se facă util şi să exploateze slăbiciunile celor din jur.

 

Europarlamentarul a comentat ironic şi momentul în care actualul lider al PSD a suspendat o şedinţă pentru a urmări serialul “Suleiman Magnificul”, iar concluzia sa este că filmul ar trebui "interzis", pentru că, pe fondul lipsei de cultură, se pot  crea monştri.

 

Recunosc ca nu l-am privit niciodata cu atentie pe Liviu Dragnea. Am considerat ca am multe alte lucruri mai importante de facut decat sa-l analizez, sa incerc sa inteleg ce urmareste, sa-i anticipez planurile, scrie Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

 

Aceasta indiferenta a tuturor, mai ales a liderilor importanti ai partidului, ne costa acum foarte scump. A stiut sa se faca util, sa isi faca loc discret, cu rabdare, sa exploateze slabiciunile celor din jur ... si am ajuns aici, cu el controland aproape toate institutiile importante ale statului


Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul. Vazandu-i insa evolutia, acel moment capata o simbolistica noua. Dupa criza Sheidehh a urmat criza Plumb si Sheidehh, apoi criza Carmen Dan si acum catastrofa Dancila. 


Concluzia este ca filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru ca, pe fondul lipsei de cultura, poate crea monstri, conchide Catălin Ivan.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22