Cătălin Ivan: PSD, într-o direcţie greşită. Nu plec din cauza unor pedişti şi peremişti

E.b. | 27.11.2017

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat că ar fi greşit dacă ar pleca din PSD şi afirmă că îşi asumă cu ''optimism şi eterminare'' statutul de social-democrat ''apartidic''

Pe aceeași temă

 
. În plus, Ivan susţine că a câştigat dreptul de a spune ce gţndeşte, ”mai ales atunci când partidul merge într-o direcţie greşită”.

 

Cătălin Ivan a declarat, duminică seară, că a intrat în PSD pentru valorile de stânga în care crede şi că ar fi 'total greşit' să plece din cauza ''unor pedişti şi peremişti'' care au pus mâna pe partid.

 

''Am intrat în PSD pentru valorile de stânga în care cred şi ar fi total greşit să plec din cauza unor pedişti şi peremişti. În cele 14 campanii electorale mi-am câştigat dreptul de a spune ce cred, mai ales atunci când partidul merge într-o direcţie greşită. Îmi asum cu optimism şi determinare statutul de social democrat apartidic'', a afirmat europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, citat  de News.ro.

 

 

********************

 

Vineri, PSD Iaşi a anunţat, într-un comunicat de presă, că se dezice categoric de declaraţiile "apartidicului" Cătălin Ivan, care "se agaţă în continuare şi de PSD şi de funcţia de europarlamentar" şi i-a cerut să demisioneze.

 

Pe de altă parte, surse din PSD Iaşi susţin că nu organizaţia de Iaşi a emis acest comunicat şi că documentul ar fi fost trimis către presă de către conducerea naţională a partidului.

 

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, joi, că ”există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD” şi că ” în jurul lui Dragnea sunt tot mai puţini oameni”.

 

Conducerea actuală, practic nu mai există, Liviu Dragnea fiind un membru care mimează că mai conduce PSD”, a mai spus Cătălin Ivan.

 . 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22