Cătălin Predoiu: Liviu Dragnea pozează în fanatic religios, dar este un vânător sângeros

E.b. | 22.10.2016

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PNL, susţine că Liviu Dragnea, deşi pozează ca om pios, este un "vânător sângeros", liberalul invitându-l pe liderul PSD să-şi tempereze instinctele şi amintindu-i că având un hobby comun cu Adrian Năstase nu este suficient ca să semene acestuia, întrucât Năstase ”mai deschide o carte, mai vorbeşte o limbă străină”.

Pe aceeași temă

 

”Domnul Dragnea pozează în fanatic religios, dar este şi un vânător sângeros, după cum spun unii apropiaţi. Dacă tot vă arătaţi la faţă pios, domnule. Dragnea, mai gândiţi-vă şi la bietele vieţuitoare sălbatice care ne împodobesc pădurile şi mai puneţi ceva stavilă instinctelor”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

 

Predoiu susţine că pasiunea lui Liviu Dragnea ar fi o încercare a preşedintelui PSD de a semăna unuia dintre predecesorii săi în această funcţie, Adrian Năstase. ”Nu-i îndeajuns să vânaţi ca să vă comparaţi cu dl. Năstase. Ce-aţi reuşit dumneavoastră cu Teldrum e nimic pe lângă... În plus, dl. Năstase mai deschide o carte, mai vorbeşte o limbă străină. Zic...”, a comentat Predoiu.

 

Postarea liberalului este o replică la comentariul făcut de Liviu Dragnea pe tema căsătoriilor dintre homosexuali, de fapt un atac la Klaus Iohannis, care a spus: „Nu am acuzat pe nimeni şi nici nu am intenţionat. Nu am acuzat biserica ortodoxă sau penticostală. Nu am avut de gând. Am atras atenţia unor posibile pericole, iar Coaliţia pentru Familie m-a întrebat să detaliez. Au dreptul la petiţie, demersul lor e legal, e constitutional, nu a fost pus sub semnul întrebării. Discuţia s-a dus într-o direcţie unde ar satisface ceva interese, dar nu îmi însuşesc aceste interpretări”.

 

”Eu sunt un om tradiţionalist. Dacă pentru asta pot fi considerat fanatic religios, sunt un fanatic religios. Sunt creştin-ortodox şi eu văd familia formată dintr-un bărbat şi o femeie şi, când vrea Dumnezeu, şi cu copii”, a afirmat Liviu Dragnea, vineri la Parlament.

 

Întrebat dacă susţine modificarea Constituţiei în sensul în care să scrie explicit că familia e formată din bărbat şi femeie, Dragnea nu a vrut să răspundă.

 

”Nu vreau să mă pronunţ acum. V-am spus care este opinia mea. Modificarea Constituţiei în mai multe locuri trebuie să se întâmple. Noi mai începusem acest demers, mă rog USL nu a fost capabilă să ducă până la capăt acest demers din mai multe motive. Principalul motiv a fost că, şi nu trebuie să uităm asta, Curtea Constituţională în vechea componenţă a doptată o hotărâre, cred că unică în lume, prin care a spus că o lege e constituţională dar doar după un an, doar ca să nu putem veni cu organizarea referendumului pentru Constituţie”, a arătat Dragnea.

 

”Sigur că anul viitor ar trebui să fie anul în care Constituţia este completată şi clarificată şi probabil că atunci şi acest lucru va fi un subiect foarte important în dezbatere. Pe de altă parte, o iniţiativă, un demers susţinut de milioane de români nu poate fi tratat cu o asemenea batjocoră, indiferent ce poziţie ai în statul roman”, a mai spus liderul PSD.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22