Culisele negocierii pentru moțiunea de cenzură. Dăncilă își amenință colegii cu dosare penale

Dora Vulcan | 08.10.2019

Premierul Viorica Dăncilă a fost înregistrată marți la ședința PSD de colegii săi în timp ce recunoștea, contrar declarațiilor publice, ca moțiunea de cenzură ar putea să treacă.

Pe aceeași temă

Newsweek România a intrat în posesia unei înregistrări audio în care premierul Dăncilă poate fi auzită cum îi șantajează voalat pe parlamentarii PSD.

Dăncilă, președinte al PSD nu exclude posibilitatea ca unii dintre colegii săi să o trădeze la votul pe moțiunea opoziției.

În înregistrarea audio, atitudinea Vioricăi Dăncilă oscilează între îmbărbătări și amenințări.

Dăncilă le vorbește colegilor despre dosare, despre Secția Specială și despre pericolul întoarcerii „acolo unde știți dumneavoastră”, după cum spune Viorca Dancila cu subînțeles.

Mai mult, Dăncilă le-a explicat parlamentarilor că miza acestei moțiuni o reprezintă dosarele, secția specială și numirea procurorilor.

Ministrul Suciu nu s-a lăsat mai prejos și le-a promis parlamentarilor că vor fi consultați direct în legătură cu modul de împărțire a banilor publici.

Mesajul este simplu: dacă va trece moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă, aleșii neamului nu vor mai primi bani pentru localitațile din care provin.

În cazul în care moțiunea nu va trece joi, parlamentarii PSD și primarii din teritoriu vor primi banii în cursul zilei de vineri prin ordonanță de urgență.

articolul integral pe Newsweek.ro

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22