Cum arata noua conducere a Camerei Deputatilor

T.d. | 02.02.2015

Pe aceeași temă

PSD primeste un post in plus in noua conducere a Camerei Deputatilor. Astfel, social-democratii vor avea trei vicepresedinti ai Camerei, doi secretari si un chestor, in timp ce PNL va avea un vice, un secretar si un chestor.

Componenta noii conduceri a camerei inferioare a Parlamentului mai reuneste un chestor din partea PC-PLR, unul din partea UDMR si un secretar de la minoritati.

Din componenţa Biroului Permanent, decisă cu 311 voturi "pentru", din cei 322 de deputaţi prezenţi, vor mai face parte, ca secretari, Marcel Ciolacu, care îşi păstrează postul, şi Laurenţiu Chirvăsuţă (PSD), Cristian Buican (PNL) şi Nicolae Mircovici (minorităţi), iar chestori vor fi Mircea Drăghici (PSD), Ioan Bălan (PNL), Steluţa Gustica Cătăniciu (PC-PLR) şi Sereş Deneş (UDMR).

Cele patru locuri ale PSD sunt ocupate acum de Florin Iordache, Petru Vlase, Rodica Nassar, pe cel de-al patrulea post rămânând în continuare liberalul Dan Motreanu.În această sesiune au rămas lideri de grup la PSD Marian Neacşu, la UDMR Mate Andras Levente, la PC Bogdan Ciucă, la minorităţi Varujan Pambuccian, iar la grupul PNL a fost ales Ludovic Orban în timp ce la PP-DD a fost ales Ştefan Burlacu, potrivit Romania Libera.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22