Cum motiveaza vicepremierul Paul Stănescu faptul că a venit să-l susţină pe Dragnea la DNA

E.b. | 13.11.2017

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost citat la DNA în această dimineață. În fața Direcției anticorupție a fost așteptat de zeci de susținători. Printre aceștia, şi vicepremierul Paul Stănescu.

Pe aceeași temă

 

 Dar şi parlamentarii PSD Claudiu Manda și Andreea Cosma ori de secretarul general al PSD, Marian Neacșu

 

Sunt aici în calitate de senator, în semn de solidaritate cu preşedintele Camerei Deputaţilor, preşedinte al partidului”, a spus Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene,

 

Credem că orice coleg aflat în impas are nevoie de susţinere şi o vom acorda tuturor. Ne-am întâlnit ieri la TSD si acolo am decis să fim prezenţi. Este vorba de un coleg, preşedintele partidului, şi primează prezumţia de nevinovăţie şi noi vom fi alături de dumnealui. Am venit să îl susţinem pe preşedintele nostru, nu am venit să luăm cu asalt, vom avea o manifestare cât se poate de paşnică”, a spus Marian Neacşu.

 

La ultimele două participări la ICCJ nu ar fi trebuit să fie admonestat şi batjocorit. Nu am venit să punem presiune”, a spus deputatul Claudiu Manda. El făcea aluzie la momentul în care mai mulți contestatari l-au așteptat la DNA pe Liviu Dragnea cu o pereche de cătușe.

 

Oficialii PSD au spus că nu au vorbit cu Liviu Dragnea despre demersul lor.

 

Episodul a semanat izbitor cu cel de acum 20 de ani, cand Gabriel Bivolaru a fost sustinut moral la Parchetul General de colegii sai de partid, printre care Adrian Nastase si Miron Mitrea, dar si cu momentul din 2011, cand toata conducerea partidului s-a dus la Pitesti sa il sustina pe Constantin Nicolescu.

 

Liviu Dragnea a stat la DNA aproximativ o jumătate de oră.

 

Dragnea este suspectat de procurorii DNa de de constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu și fraudă cu fonduri europene în timpul în care se afla la șefia CJ Teleorman.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22