Cum te poate ajuta o casa de productie video sa iti promovezi business-ul?

Redactia | 02.06.2020

Traim intr-o epoca in care concurenta in business este din ce in ce mai mare, indiferent de domeniu, iar detaliile ajung de multe ori sa faca diferenta.

Pe aceeași temă

Fiecare antreprenor este convins ca produsele sau serviciile oferite de compania lui sunt cele mai bune, iar frustrarea se instaleaza in situatia in care castigurile nu sunt pe masura asteptarilor. Din fericire sau din pacate, depinde cum vrei sa privesti lucrurile, marketing-ul a ajuns sa hotarasca intre succes si esec, insa vestea buna este ca acesta unealta a devenit accesibila tuturor. Prin urmare, nu ai niciun motiv sa nu o folosesti pentru a te promova si pentru a-ti atinge obiectivele.

In continuare, vom vedea cum te poate ajuta o casa de productie video sa iti promovezi business-ul si sa atragi mai multi clienti catre produsele sau serviciile tale, indiferent care ar fi acestea. Spre exemplu, Videomaniax, una dintre cele mai noi case de productie video din Bucuresti, iti ofera urmatoarele variante: crearea unei reclame video, a unui clip de produs, prezentare de companie sau videoclip muzical. In functie de profilul afacerii tale, poti alege varianta care ti se potriveste cel mai bine si care te va ajuta sa ajungi la un public cat mai numeros si interesat.

Ce clipuri te va ajuta sa realizezi o casa de productie video profesionista?

Sa le luam pe rand: reclamele video reprezinta o modalitate excelenta de a genera brand awareness si vanzari in randul audientei deja existente, dar si o sansa unica de a descoperi noi categorii de public si a le fideliza. Pe de alta parte, videoclipurile de produs creeaza asocieri puternice in mintea oamenilor, dovedindu-si eficienta chiar si pentru antreprenorii sceptici, adepti ai unor modalitati de promovare clasice. Nu in ultimul rand, prezentarile de companii realizate de o casa de productie video reusesc sa apropie marile branduri de publicul lor intr-un mod nemaiintalnit, atat din punctul de vedere al abordarii, cat si al eficientei.

Casa de productie video amintita mai sus este formata dintr-o "echipa de nebuni dupa videografie, scenarii si marketing", care realizeaza in special clipuri cu o tenta vesela si virala, atat pentru Facebook si Instagram, cat si pentru YouTube si alte platforme care te pot ajuta sa ajungi la publicul tau tinta. "La Videomaniax, credem ca orice mesaj pe care doresti sa il transmiti este mai de impact daca reuseste sa iti smulga un zambet, sa te faca sa razi sau sa iti trezeasca o emotie", se arata pe site-ul oficial.

In cadrul acestei case de productie video, procesul de creatie este unul de la A la Z: de la setarea de obiective clare, research asupra audientei si industriei relevante, determinarea mesajului principal si brainstorming creativ la determinarea ideii si povestii, scrierea scenariului, filmarea, editarea si animatia. In functie de bugetul, nevoile si preferintele tale, poti opta pentru un pachet Basic, Original Standard sau Original Pro. Diferentele dintre acestea tin de complexitatea efectelor, animatiilor, tranzitiilor si design-ului, care se vor reflecta in calitatea produsului finit.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22