Dacian Cioloș: O Românie fără corupție nu reprezintă o iluzie, cum spune domnul Dragnea

E.b. | 28.10.2016

Premierul Dacian Cioloș a afirmat că principii precum o Românie fără corupție și cu o clasă politică responsabilă "nu sunt iluzii", așa cum susține liderul PSD Liviu Dragnea, transmite Agerpres. Un proiect de guvernare, după 11 decembrie, trebuie dezvoltat în baza unor principii asumate public, nu doar declarativ, transpuse în politici publice, consideră premierul.

Pe aceeași temă

 

"Din punctul meu de vedere, un proiect de guvernare, după alegerile din 11 decembrie, ar trebui dezvoltat în baza unor principii asumate public, nu numai declarativ, principii transpuse în decizii politice, în fapte, în politici publice.

 

O Românie fără corupție, o Românie cu o clasă politică responsabilă, o Românie guvernată cu bun simț nu sunt iluzii, cum spune domnul Dragnea. Sunt pietre de temelie necesare pentru dezvoltarea țării. Pentru mine, este singura cale pe care sunt pregătit să mi-o asum. Nu alături de orice partid, nu de dragul de a continua într-o funcție sau alta, ci doar împreună cu cei care își asumă aceste valori. Aceasta a fost ideea lansării Platformei 'România 100' și aceasta este cheia discuțiilor pe care le am și le voi avea cu partidele care susțin această platformă", a precizat premierul Dacian Cioloș, conform Agerpres.

 

"Atât PNL, cât și USR au anunțat public că susțin Platforma 'România 100', a spus Cioloş

 

El nu vede o problemă ca, în contextul promovării Platformei 'România 100', să fie folosite atât principiile și portofoliul de proiecte, cât și elemente vizuale de pe site-ul platformei. 

 

"În rest, atât PNL, cât și USR au propriile strategii de campanie, în funcție de programele de guvernare și de prioritățile lor", susţine Dacian Cioloș. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22