Dacian Cioloș: Sunt pregătit să-mi asum atât funcția de președinte cât și pe cea de prim-ministru

Laurentiu Gheorghe | 13.07.2019

Liderul PLUS Dacian Cioloș a declarat că desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale și pe cel de la Primăria Capitalei se face prin votul tuturor membrilor procesul urmând să dureze două săptămâni.

Pe aceeași temă

„Am demarat procedura de selecție a candidaților la președinția României și la Primăria Capitalei. Facem acest lucru prin democrație directă, prin votul tuturor membrilor. Procesul va dura două săptămâni”, a declarat Dacian Cioloș într-o conferință de presă.

”Ulterior vom decide care va fi candidatul alianței USR PLUS la funcția de președinte și care la funcția de prim-ministru. Vom merge în tandem”, a mai adăugat liderul PLUS.

Cioloș a spus că este pregătit să asume ambele funcții, atât cea de președinte, cât și cea de prim-ministru. ”Îmi voi depune candidatura pentru a fi desemnat la prezidențiale”, a explicat el.

„Până pe 20 iulie, cei care doresc să candideze pentru preşedinţia României şi pentru Primăria Bucureşti vor putea să îşi depună candidatura, să se înscrie, iar începând cu săptămâna viitoare, de pe 22 şi până pe 27 iulie, vom avea vot deschis, electronic, pentru toţi membrii de partid”, a precizat Dacian Cioloş.

El a precizat că în cel mai scurt timp se vor încheia negocierile dintre USR și PLUS pentru încheierea alianței politice, subliniind că nu se negociază posturi și că nu există un blocaj în negocieri, ci că se caută cele mai bune soluții pentru ca cele două partide să poată prezenta cei mai buni candidați.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22