Daea, inepuizabil: O să vă arăt în intimitatea cunoașterii cum se determină o producție de grâu

Dora Vulcan | 31.03.2017

După ce, recent, s-a oferit să-i dea unui jurnalist o plapumă pentru că l-a văzut ”îmbrăcat sumar”, ministrul Agriculturii Petre Daea le-a lansat vineri o invitație jurnaliștilor pentru a le arăta „în intimitatea cunoașterii cum se poate determina o producție de grâu văzând doar frunzele”.

Pe aceeași temă

 

 

 

Până și agenția națională de știri, recunoscută pentru sobrietatea abordării subiectelor a numit-o ”Declarația zilei”. 

 

 

„Am văzut 28 de județe și m-am bucurat foarte mult că imediat ce s-a topit zăpada au apărut ploile. Acestea sunt atât de necesare la ieșirea din iarnă pentru a spăla frunzele. (...) Vegetația este bună la această dată, rapița a ieșit bine din iarnă, iar vegetația este normală. Mă întristează însă faptul că în partea de vest a țării este o lipsă de apă, în zona Arad și Timiș. Nu vă pot estima producții pentru că este prea devreme, iar un specialist nu se hazardează, el își caută explicațiile făcând determinări la fața locului", a declarat, vineri, Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. El a fost întrebat doar care este starea culturilor agricole.

 

 

 

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, susține că proiectul prin care Guvernul vrea să acorde crescătorilor de porci ajutoare financiare de 10.000 de euro va rezolva cele mai acute probleme ale României.

 

 

 

Totodată, el a lansat jurnaliștilor o invitație de a participa în câmp, „în intimitatea cunoașterii", la o lecție de determinare a producției de grâu.

 

 

 

„O să mergeți cu mine când vreți ca să vă arăt în intimitatea cunoașterii cum se poate determina o producție de grâu văzând doar frunzele. Eu știu unde se caută spicul. Este meseria mea și mi-ar fi drag dacă s-ar găsi printre dumneavoastră prieteni ai meseriei sau doritori de a cunoaște să le arăt ceea ce nu se vede și să înțeleagă ceea ce eu le spun, fără a se interpreta deformat cuvintele", a sunat invitația inedită a lui Daea.

 

 

 

 

Recent, el a oferit unui jurnalist PRO TV o lecție despre gestionarea domeniului lânii de oaie.

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22