Dan Barna: Textul moţiunii de cenzură depăşeşte chiar şi limitele cele mai de jos ale bunului simţ

Laurentiu Gheorghe | 30.01.2020

Liderul USR, Dan Barna, precizează că parlamentarii USR nu vor vota moțiunea de cenzură a PSD și remarcă faptul că textul acesteia depășește chiar și limitele cele mai de jos ale bunului simț.

Pe aceeași temă

„Am spus deja că nu vom vota pentru nimic care să înlesnească întoarcerea PSD la putere. Pentru dezastrul din cei trei ani de guvernare Dragnea nota de plată nu a fost încă achitată. Nu pot însă să nu remarc faptul că textul moțiunii de cenzură depusă de PSD depășește chiar și limitele cele mai de jos ale bunului simț. Disperat să își apere baronii locali partidul cu doi foști președinți trimiși la închisoare nu se jenează să folosească astăzi termeni ca «demnitate» și «integritate» în funcția publică”, a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

Liderul USR mai menționează că partidul care voia să scoată România din Europa avertizează azi că drumul țării nu spre Est este. „Într-adevăr nu este, dar ei sunt ultimii oameni care pot pretinde că sunt interesați în mod onest de o Românie occidentală și prosperă”, afirmă Barna.

Moţiunea de cenzură va fi prezentată în plenul Parlamentului luni, de la ora 14,00. Data dezbaterii şi votului urmează să fie stabilită într-o nouă şedinţă a Birourilor permanente reunite.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22