Dan Voiculescu s-a înscris la Teologie la vârsta de aproape de 74 de ani

Laurentiu Gheorghe | 20.09.2020

Mogulul media, Dan Voiculescu (73 de ani) anunță că e student la Teologie, specializarea Asistență Socială, pentru că „am hotărât să nu pierd nimic din ce aș putea învăța și să încep de la zero”.

Pe aceeași temă

Voiculescu anunță în postarea intitulată «de la dom’ profesor” la “băi, studentule”»! că în propria viață își „asumă nemijlocit, cele trei valori fundamentale – creativitate, compasiune, spiritualitate”.

„De-a lungul unei vieți în care am cunoscut înălțimi și abisuri, am învățat că preocupările analitice, principiile și concluziile teoretice vor rămâne întotdeauna sterile, nocive chiar, dacă nu sunt urmate de acțiuni concrete și de exemplu personal. În consecință, cu foarte puțin timp înainte de împlini 74 de ani, hotărât să asum nemijlocit, în propria viață, cele 3 valori fundamentale (Creativitate, Compasiune, Spiritualitate) și am decis să urmez cursurile Facultății de Teologie, specializarea Asistență Socială”, scrie Voiculescu.

„Evident, după ce am parcurs, în urmă cu foarte mulți ani, întreg traseul universitar, de la student, la profesor în cadrul Academiei de Studii Economice, puteam să optez acum pentru o formulă de studii postuniversitare. Dar pentru că nu diplomele, ci informația mă interesează, am hotărât să nu pierd nimic din ce aș putea învăța și să încep de la zero. Nu e prima data”, mai susține fostul senator, condamnat la 10 de închisoare cu executare în dosarul ICA.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22