Dăncilă „atacată” cu un sul de hârtie igienică la Cluj-Napoca - VIDEO

Laurentiu Gheorghe | 09.05.2019

Vizita premierului Viorica Dăncilă la Institutul de Oncologie din Cluj-Napoca a fost un eșec, fiind nevoită să intre pe o poartă laterală pentru a ocoli zecile de protestatari masați la intrarea principală

Pe aceeași temă

Cu toate că a încercat să se strecoare pe o intrare secundară, premierul a fost reparat de protestatari și au fugit în direcția ei scadând „Demisia”, Jos Guvernul” și „Ne e silă de Dăncilă”.

Din grupul de protestatari s-a aruncat cu un sul de hârtie igienică în direcția premierului, moment în care jandarmii au intervenit în forță îndepărtându-i pe cei care se manifestau vocal.

În plus, întâlnirea pe care ar fi trebuit s-o aibă cu primarii și consilierii locali la ora 13:00 la Casa de Cultură a fost mutată în altă sală, premierul fiind așteptat de zeci de protestatari, pregătiți să-i amintească de demisie.

Violența e argumentul oamenilor slabi

După ce a avut parte numai de primiri ostile din partea clujenilor non-PSD-iști, premierul Dăncilă a declarat că este mâhnită și că protestatarii trebuie să-și revizuiască comportamentul.

„Aceasta manifestare violentă, jignirile, arată că nu au argumente. Consider că violența e argumentul oamenilor slabi, care nu au proiecte, dacă sunt nemulțumiți pot să aducă în atenția opiniei publice orice lucru pe care îl considera greșit, dar să vii să tipi, să arunci, nu iți face onoare și ar trebui să își revizuiască comportamentul”, a spus Dăncilă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22