Dăncilă critică dezinformarea de la Bruxelles și spune că în România statul de drept e respectat

Redactia | 24.01.2019

Dăncilă a susținut, joi, în sesiunea plenară a Comitetului Economic și Social European, că "Guvernul României nu a avut niciun fel de interferență în justiție".

Pe aceeași temă

"Vreau să vă asigur că în România statul de drept este respectat, vreau să vă asigur că drepturile omului în România trebuie respectate și în același timp sunt mâhnită să constat că încă există dezinformare. Guvernul României nu a avut niciun fel de interferență în justiție. Puteți adresa aceste întrebări și o să vă dau răspunsurile corecte. Una dintre problemele pe care nu le-ați ridicat, dar pe care trebuie să le avem în vedere este cel (sic) legată de dezinformare și de știrile false pentru că acestea pot de multe ori să inducă percepții greșite despre un stat sau guvern, așa cum este acum cu Guvernul României", a declarat Viorica Dăncilă, joi, la Bruxelles.


"Este o criză profundă de încredere. Aceasta este situația actuală și trebuie să pornim de la situația reală . Într-adevăr, Europa este divizată și avem dublu standard. Avem nevoie de o Europă unită, în care toate statele membre să fie tratate în mod real. Asta depinde de noi. Dacă vom continua divizând și mai mult Europa, nu ne putem mira că viitoarea configurare a Parlamentului European va fi una care să nu permită luarea unor decizii corecte pentru cetățenii europeni", a mai spus Dăncilă.


Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22