Dăncilă: Demiterea lui Tudorel Toader sper să fie dublată și de o demisie a sa

Laurentiu Gheorghe | 17.04.2019

Premierul Viorica Dăncilă a declarat după ședința CEx că speră ca decizia conducerii PSD de a-l demite pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, să fie „dublată” și de o demisie a acestuia.

Pe aceeași temă

Inițial, primul ministru a vorbit despre „demisia” lui Tudorel Toader. La întrebările ziariștilor, Dăncilă a precizat că este vorba de o decizie de „demitere” a acestuia.

„Eu sper să fie dublată și de o demisie”, a adăugat Viorica Dăncilă.

Premierul Dăncilă a declarat că merge pe o remaniere a Guvernului și va trimite președintelui Iohannis demisiile celor trei miniștri și propunerile pentru cele trei portofolii votate în CEx chiar în această seară.

Dăncilă a arătat că motivul demiterii lui Tudorel Toader din Guvern este că a promis multe lucruri și nu le-a finalizat. Ea a spus că îi va cere ministrului să demisioneze.

”În cadrul CEX s-au decizii referitoare la cele două colege care candidează pentru PE și un vot referitor la domnul Tudorel Toader. În urma votului și în urma nemulțumirii ridicate de unii colegi, pentru că au existat nemulțumiri și din Guvern și din partid, legetate de aspecte ridicate în spațiul public și care nu s-au concretizat în acte inițiate în Guvern.

În cadrul ședinței a-a aprobat demiterea și eu sper să fie dublată și de o demisie. Voi avea o discuție cu domnul Toader pentru a-i cere să demisioneze, în așa fel încât să trimit cât mai repede toate actele necesare la Palatul Cotroceni”, a spus Viorica Dăncilă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22