Dăncilă i-a trimis lui Iohannis propunerile de miniștri. Președintele îl respinge pe Corlățean-surse

Redactia | 29.05.2019

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis președintelui Klaus Iohannis propunerile pentru posturile de miniștri ocupate interimar și ale căror mandate expiră săptămâna viitoare.

Pe aceeași temă

Comitetul Executiv al PSD a decis marți seara ca la Ministerul Justiției să fie titularizată interimara Ana Birchall care a preluat postul după ce PSD i-a retras încrederea lui Tudorel Toader iar acesta și-a dat demisia.

În locul Rovanei Plumb, care a obținut un post de parlamentar european, este propusă deputatul Roxana Mânzatu iar la Românii de Pretutindeni ar urma să se întoarcă Natalia Intotero care nu a reușit să obțină votul la europarlamentare.

Pentru postul de vicepremier, în locul lui Viorel Ștefan, care pleacă la Curtea de Conturi a UE, a fost propus Titus Corlățean, fost ministru de Externe și responsabil pentru dezastrul din diaspora de la prezidențialele din 2014.

Președintele Klaus Iohannis nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlățean în funcția de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, au declarat surse politice, citate de Hotnews.ro.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22