Dăncilă îl aruncă la coș pe Liviu Dragnea în uralele și aplauzele delegaților la Congresul PSD

Laurentiu Gheorghe | 29.06.2019

Viorica Dăncilă, și, practic, președinta PSD, și-a atacat de pe scena Congresului PSD pe cel care a cățărat-o pe cea mai înaltă treaptă a partidului și a doua în stat: fostul lider, Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

Premierul Viorica Dăncilă și principalul candidat la șefia PSD și-a atacat mentorul politic, de pe scena Congresului. Dăncilă a spus că trebuie să se renunțe la disputele politice referitoare la justiție, iar PSD să nu se mai izoleze pe plan extern. Ea nu mai vrea ca PSD să pară că legiferează pentru interesele ascunse ale unei persoane sau ale unui grup.

„Vreau să vă spun că nu ne vom mai lăsa atrași în discuții pe teme false, cum a fost tema justiției. Trebuie să combatem abuzurile, dar vreau ca lupta cu abuzurile să nu mai fie privită ca o luptă între politicieni și justiție, o luptă pentru politicieni. Vreau ca această luptă să fie pentru cetățeni, pentru oamenii care nu se pot apăra. Cetățeanul este fundamental, pentru că omul simplu nu se poate apăra în fața acestor abuzuri.

Nu trebuie să mai intrăm în dispute inutile, să ne izolăm în plan extern, să nu mai lăsăm impresia că dăm legi pentru cine știe ce interese ascunse. Am lăsat impresia că am fost mai interesați de justiție decât de sănătate. Guvernul nu va emite nicio OUG privind sistemul judiciar. Orice schimbare trebuie să se facă printr-o amplă consultate cu organismele de specialitate, cu organismele internaționale”, a spus Viorica Dăncilă, în aplauzele frenetice ale delegaților la Congresul PSD.

Viorica Dăncilă a făcut și o baie de mulţime, iar în momentul în care a intrat în Sala Palatului a răsunat melodia "Stand Up (For the Champions)" a trupei britanice Right Said Fred, din anul 2002, informează Mediafax.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22