Dăncilă, iritată de întrebările jurnaliștilor despre numărul de km de autostradă: Aveți un fix!

Redactia | 15.02.2019

Premierul Viorica Dăncilă s-a arătat iritată de intrebările insistente ale jurnaliștilor referitoare la numărul de kilometri de autostradă care se vor face în 2019.

Pe aceeași temă

Întrebările jurnaliștilor au fost determinate de declarația de dată recentă a interimarului de la Transporturi, Rovana Plumb, care a promis realizarea a 180 de km de autostradă în anul 2019, relatează Hotnews.ro, care redă dialogul dintre premier și presă.

„Aveți un fix legat de acest lucru”, a spus premierul unui jurnalist interesat de lungimea sectoarelor de autostradă deschise în acest an și care a întrebat-o dacă își asumă cei 180 de kilometri promiși de ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb.

Întrebată dacă își va da demisia în cazul în care angajamentul nu va fi îndeplinit, Dăncilă a răspuns: „De ce să-mi dau eu demisia?! Coordonez eu?!”

„Trebuie să fim optimiști”, a intervenit ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, care venise la declarații alături de premier.

„În primul rând trebuie să vedem dacă sunt cauze obiective care au dus la nerealizarea proiectului. (...) știți foarte bine că au fost cauze obiective: nu s-a dat acord de mediu că au fost peșteri cu lilieci. S-au făcut toate eforturile și întârzierea să o recuperăm. Trebuie să fac o discuție cu miniștrii”, a spus Dăncilă.

„N-ați făcut-o până acum?”, a întrebat-o un jurnalist.

„Vai de mine”, a oftat Dăncilă, moment în care consiliera sa, Anca Alexandrescu a extras-o din grupul de jurnaliști.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22