Dăncilă le-a propus membrilor PSD care au pierdut banii în campanie să dea partidul în judecată

Dora Vulcan | 02.10.2019

Premierul Viorica Dăncilă, președinte al PSD, a propus marți seara în CEx ca membrii de partid nemulțumiți că au pierdut banii investiți în campania electorală să dea partidul în judecată.

Pe aceeași temă

Președinte PSD, premierul Vorica Dăncilă și secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sunt acuzați de membrii PSD care au investit în campania electorală pentru europarlamentare a partidului că nu au făcut suficiente eforturi pentru recuperarea banilor de la bugetul de stat. Conform unor surse, citate de Digi 24, soluția sugerată de conducerea partidului a fost ca păgubiții să dea PSD în judecată.

Decizia Autorității Electorale Permanente de a nu deconta sumele investite de membrii PSD în campania electorală pentru europarlamentare, adică peste 3 milioane de lei, a declanșat un scandal uriaș în PSD, exact când Viorica Dăncilă era în vizită în SUA.

Rovana Plumb a fost cea care a făcut cea mai consistentă donație, de unde și problemele de etică pe care le-a pus în Comisia JURI a Parlamentului European care a i-a respins candidatura pentru postul de comisar european și a suspendat procedura de audiere a sa pentru portofoliul european al transporturilor.

Următorul clasat este Claudiu Manda, care a susținut campania PSD cu 400.000 de lei, ales europarlamentar, unul din cei revoltați de pierderea banilor, urmat de Dan Nica, cu 165.000 de lei, pe care Dăncilă îl consolează cu un post de comisar european, în locul descalificatei Rovana Plumb, pentru care Dăncilă l-a propus luni, după verdictul oficial al Comisiei JURI.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22