Dăncilă, liderul și candidatul PSD:Nicio mamă să nu-i fie frică că nu va primi salariul sau alocația

Laurentiu Gheorghe | 19.09.2019

Viorica Dăncilă, liderul PSD și candidata partidului la prezidențiale, a stâlcit iar limba română, chiar când ținea un mini-discurs electoral, în linie cu „orice om îi este frică de o plângere penală”.

Pe aceeași temă

În scurtul discurs, după ce a ieșit de a ieșit cu alaiul de PSD-iști din sediul Biroului Electoral Central, Viorica Dăncilă a recidivat cu o nouă perlă după ce mai demult spunea că „orice om îi e frică de o plângere penală”:

„Nicio mamă să nu-i fie frică că nu va primi salariul sau îi va fi tăiată alocația”, a spus Dăncilă în fața jurnaliștilor pe care încerca sa-i convingă că este nevoie de un președinte care să susțină un pact pentru bunăstare, astfel încât femeilor și pensionarilor să nu le mai fie teamă că dreapta o sa le taie salariile si pensiile, când o să ajungă la putere.

„Am convingerea că avem nevoie de echilibru în această țară. Avem nevoie de un președinte activ, care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor, care să respecte instituția și care să aibă o relație interinstituțională corectă cu Guvernul și Parlamentul. Am convingerea că avem nevoie de un președinte care să susțină un pact pentru bunăstarea românilor, astfel încât niciun pensionar din această țară să nu se teamă teamă că pensia îi va fi tăiată, nicio mamă să nu-i fie frică că nu va primi salariul sau îi va fi tăiată alocația, a spus Dăncilă, imediat după depunerea candidaturii .

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22