Dăncilă mai scăpă de un om al lui Dragnea: Andreea Păstârnac trimisă ambasador în Belgia

Laurentiu Gheorghe | 12.07.2019

Consilier de stat al prmierului Dăncilă, Andreea Păstârnac a fost numită de președintele Iohannis ambasador al României în Belgia.

Pe aceeași temă

Andreea Păstârnac a fost sprijinită de Liviu Dragnea, fiind unul dintre oamenii apropiați fostului lider PSD. Conform surselor social-democrate ea a fost trimisă consilier la Palatul Victoria pentru a-i controla acțiunile lui Dăncilă. Păstârnac completa echipa de control a Executivului, alături de Anca Alexandrescu și Darius Vâlcov.

Curățenia a început-o Dăncilă la începutul lunii mai când a dat-o afară pe Alexandrescu, care a și dispărut de pe prima scenă a social-democraților după punerea lui Dragnea în pușcărie. Vâlcov a plecat singur prin demisie la câteva zile după dispariția șefului său Dragnea.

Andreea Păstârnac a jucat un rol cheie și în scandalul mutării ambasadei României în israel de la Tel Aviv la Ierusalim, potrivit unor surse diplomatice citate anul trecut de Adevărul. În calitate de fost ambasador la Tel Aviv și de fidelă a lui Liviu Dragnea, Păstârnac a fost unul dintre negociatorii importanți ai vizitei în tandem a lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă în Israel în 2018.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22