Dăncilă nu se retrage de la șefia PSD. Congresul de alegeri, doar după prezidențiale

Dora Vulcan | 11.10.2019

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că nu renunță la șefia PSD și că este exclus un congres de alegeri înainte de prezidențiale.

Pe aceeași temă

„Suntem o echipă unită și vom merge înainte. După alegerile prezidențiale probabil va avea loc un congres. Nu este o problemă organizarea unui congres, dar după alegerile prezidențiale, pentru că la ora 12.00 noaptea se intră în campanie, nu avem timp de congres”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ea a minimalizat impactul pe care l-a avut în PSD demiterea guvernului său, în urmă cu o zi, prin moțiunea de cenzură a Opoziției, arătându-se convinsă că vocea nemulțumiților va fi acoperită de a celor care ”vor vorbi despre realizările acestui guvern”.

„Întotdeauna pot exista și nemulțumiri. Este foarte greu ca să mulțumești pe toată lumea, dar colegii mei sunt convinsă că vor vorbi despre realizările acestui guvern. Sunt de acord că întodeauna pot exista și nemulțumiri. E foarte greu să mulțumești pe toată lumea.”, a motivat aceasta.

Întrebată cum comentează mulțumirile celor care i-au reproșat că s-a îndepărtat de membrii propriului partid, Dăncilă a vorbit despre sine la persoana a III-a și a spus că „premierul a avut foarte multe sarcini pe cap”.

„Președinția PSD..., am deținut și președinția rotativă. Au fost o grămadă de lucruri pe care a trebuit să le gestionez. Mi-am dorit întotdeauna dialogul cu colegii mei și cred că am fost președintele care a avut cele mai multe Comitete Executive. Sunt adeptul faptului că dialogul rezolvă multe din problemele partidului”, a spus Dăncilă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22