Dăncilă: Opt ministere au fost evaluate și vom discuta luni în CEx despre remanierea Guvernului

Laurentiu Gheorghe | 14.07.2019

Viorica Dăncilă, aflată în vizită la organizația PSD Călărași a spus că a terminat evaluarea a opt ministere, iar luni, la CEx vapropune remanierea unor miniștri, inclusiv de la ALDE.

Pe aceeași temă

„S-a lucrat la evaluarea miniştrilor în această săptămână. Nu am terminat această evaluare. Luni, în Comitetul Executiv Naţional, vom vorbi despre o remaniere. Am făcut evaluarea pe opt ministere. După ce o să prezint această evaluare în CEx, vom hotărî împreună ce miniştri sunt remaniaţi şi ce miniştri nu sunt, bineînţeles la propunerea primului ministru”, a precizat Dăncilă, citată de Agerpres.

Liderul PSD a refuzat să spună ce miniștri sunt vizați și nici câți sunt, subliniind că decizia este una politică, a forului de conducere a partidului.

Voi continua evaluarea, nu pot să vă dau acum un număr de ministere, poate sunt ministere unde colegii spun că nu e nevoie de remaniere, eu voi propune, dar decizie va fi politică”, a susţinut Viorica Dăncilă.

„Este o evaluare care a ţinut cont de mai multe criterii, şi din punct de vedere al programului de guvernare, şi din punct de vedere al eficienţei, şi din punct de vedere al comunicării, şi din punct de vedere al deplasărilor în teritoriu, sunt numai câteva criterii pe care le-am avut în vedere", a mai spus Dăncilă.

Mai multe surse social-democrate vorbesc de plecarea aproape sigură din Guvern a lui Carmen Dan, ministrul de Interne, Ecaterina Andronescu, ministrul Educației și a lui Petre Daea, ministrul Agriculturii.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22