Dăncilă: Protestatarii sunt oameni slabi, ușor de cumpărat. Nu sunt specifici pentru țară

Laurentiu Gheorghe | 17.05.2019

Premierul Dăncilă, deranjată de protestele tot mai vehemente și extinse la nivel național, a spus că e vorba de un plan de discreditare pus la punct cu aceeași oameni care sunt plimbați prin țară.

Pe aceeași temă

Într-o conferință de presă ținută la Zalău, în plină campanie electorală, Dăncilă a spus despre cei care îi transmit diverse mesaje cu ocazia vizitelor de lucru pe care le efetuează în ultimul timp că a ajuns să-i recunoască, sunt aceleași persoane care sunt puse s-o huiduie: „Stau și mă gândesc dacă sunt așa de ușor de cumpărat” a declarat Dăncilă. Însă premierul a mai spus că îi înțelege și că aceste elemente anti-sociale vor fi izolate de către ceilalți cetățeni responsabili.

„Deja am văzut că este un plan. Întâlnim aceiași oameni în mai multe zone. Stau și mă gândesc - oare sunt așa de ușor de cumpărat, chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor, chiar nu se gândesc cât de rău ne fac ca imagine?”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ea a mai spus că este întâmpinată cu scandarea "Hoții", dar nu a furat niciodată nimic.

„Dacă nu aveam deschidere către dialog, dacă nu voiam să găsim soluții, îi înțelegeam și spuneam că nimeni nu vrea să discute cu ei. Dacă aveau anumite preocupări, anumite probleme la care voiau soluții din partea Guvernului îi înțelegeam, dar această atitudine pe mine mă uimește - să vii cu coroane, să vii cu tot felul de jigniri, să țipi «hoții» ... Nu am furat în viața mea nimic! Aceste lucruri nu sunt specifice pentru noi, ca țară", a mai susținut premierul.

Concluzia Vioricăi Dăncilă despre protestatari: "Consider că această violență arată că nu au nimic de spus și sunt oameni slabi. Nu sunt specifici pentru țară și cred că oamenii cu timpul îi vor izola".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22