Dăncilă, provocată de Barna la o confruntare, după ce-a spus de el că evită contactul cu oamenii

Dora Vulcan | 24.08.2019

Aflat în campanie în Moldova, Dan Barna i-a lansat duminică o provocare lui Dăncilă, la o confruntare în stradă, după ce premierul a spus despre contracandidații săi că evită contactul cu oamenii.

Pe aceeași temă

”Doamna Dăncilă și-a lansat astăzi candidatura la Cotroceni spunând despre mine că nu merg în rândul oamenilor”, a spus președintele USR Dan Barna, candidat la președinția României, în replică la declarațiile premierului Viorica Dăncilă, care și-a lansat duminică candidatura la Cotroceni din partea PSD.

”Doamnă Dăncilă, astăzi sunt la Flămânzi, la Hârlău și la Popricani, ieri am fost la Suceava, Fălticeni, Bunești și Botoșani. De o săptămână bat orașele și comunele Moldovei și stau de vorbă cu toți oamenii care îmi ies în cale. Mâine dimineață vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă, în mijlocul oamenilor” - e provocarea lansată de Barna.

El a făcut și o trimitere în cheie ironică la faptul că Dăncilă a fost în turneu electoral în Moldova cu elicopterul.

”Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumnevoastră puteți să folosiți elicopterul ca să ajungeți mai repede, că autostrada spre Moldova tot nu e, să știți”, a mai spus liderul USR.

”Voi spune un singur lucru pe care nici domnul Iohannis, nici domnul Dan Barna nu-l au: nu sunt apropiați de oameni, nu iubesc oamenii, nu merg în mijlocul oamenilor. Domnul Barna sădește ura în rândul oamenilor și cred că oamenii au nevoie de unitate, de proiecte, de discuții cu ei, au nevoie ca președintele României să fie apropiat de ei”, a spus duminică Viorica Dăncilă la congresul de la Palatul Parlamentului, unde și-a lansat candidatura la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22