Dăncilă s-a plimbat pe șantierul centurii Bacăului cu bicicleta. Cuc a absentat

Laurentiu Gheorghe | 26.10.2019

Aflată în campanie electorală, liderul PSD, a ieșit sâmbătă dimineața pe șantierul centurii municipiului Bacău. De remarcat absența ministrului Răzvan Cuc implicat în scandalurile Tarom și CFR.

Pe aceeași temă

Viorica Dăncilă s-a plimbat pe șantierul centurii Bacăului, însoțită de secretarul general al PSD, Mihai Fifor, președintele PSD Bacău, Dragoș Benea, și deputatul PSD Lucian Șova, dar fără ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc.

La finalul cursei, Dăncilă a spus că a testat „ceea ce s-a realizat” și s-a plâns că nu mai are timp să facă sport, pentru că este ocupată cu „activitățile guvernamentale”. Întrebată cum i se pare centura Bacăului, a răspuns că este „bine realizată și utilă”.

„Nu am avut aroganța să spunem că noi am realizat totul, pe infrastructură mai sunt multe de realizat, dar acest guvern a făcut pași importanți”, a susținut premierul demis.

Șoseaua de centură a Bacăului este parte integrantă a Autostrăzii "Moldova" (Coridorul IX Paneuropean).

Lucrările la centura Bacăului au fost inaugurate cu tam-tam de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în luna martie. Chiar în ziua protestului din 15 martie „#Șîeu - România Vrea Autostrăzi”, inițiat de omul de afaceri Ștefan Mandachi, Partidul Social Democrat posta pe Facebook un mesaj în care anunța triumfal ”Autostrada Moldovei începe azi!”. Mesajul face referire la vizita ministrului Transporturilor pe șantierul Variantei Ocolitoare Bacău. În realitate, lucrările pe centura Bacăului - care conține și 16 km din Autostrada A7 - începuseră de o săptămână. Proiectul este unul pe care autoritățile s-au chinuit să-l pornească încă din 2007.

Și alți politicieni au mai pozat pe bicicletă, printre care chiar principalul contracandidat al lui Dăncilă, Klaus Iohannsi, Adrian Nastase sau Elena Udrea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22