Dancila spune ca nu va lua masuri economice bruste, dar ca vor fi romani „mai putini bucurosi”

Laurentiu Gheorghe | 17.07.2019

Viorica Dăncilă anunță că primele măsuri de austeritate nu vor fi luate „brusc” și destui vor fi „mai puțin bucuroși”, însă premierul dă asigurări că se va consulta cu partenerii sociali.

Pe aceeași temă

„Am vorbit de masuri, masurile economice, dar vrem sa avem un dialog, sa vedem impactul acestor masuri, sa vedem toti cei implicati, sa le cerem parerea, sa discutam cu ei. Nu vrem sa luam decizii bruste.

Aceste decizii trebuie sa le luam in urma discutiilor cu partenerii sociali, cu cei implicati in aceste masuri economice si cred ca acest lucru va lamuri foarte multe aspecte”, a declarat premierul la Antena 3.

Deși spune că se va consulta cu partenerii sociali pentru măsurile din economie care urmează să fie luate, Dăncilă nu consideră că vor avea impact social, deși destui „vor fi mai puțin bucuroși”.

„Bine, nu putem multumi pe toata lumea, este normal ca atunci cand iei o decizie, unii sa se bucure, altii sa fie mai putin bucurosi. Dar este important sa avem acest dialog, sa ascultam si parerea celorlalti, sa le explicam de ce am luat aceasta masura, pentru ca toata lumea sa inteleaga care este sensul in care vrem sa mergem”, a mai spus prim-ministrul Dancila.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22