Dăncilă vrea pe lista PSD: Candidatura mea va arăta că Dragnea nu mai are nicio influență în PSD

Laurentiu Gheorghe | 13.10.2020

Dată la o parte de filiala Teleorman, fostul premier Viorica Dăncilă spune că prezența ei pe listele PSD pentru parlamentare ar va arăta că „Liviu Dragnea nu mai are nicio influență” în partid.

Pe aceeași temă

Viorica Dăncilă a afirmat la Digi 24, că fostul șef al social-democraților a tras sforile din închisoare pentru ca ea să nu mai figureze pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Am spus că încă mai are influenţă Liviu Dragnea în Teleorman că a vorbit cu unii lideri judeţeni pentru a nu mă regăsi pe liste. (...) Nu ştiu dacă la nivel central, refuz să cred că la nivel central cineva păstrează legătura cu Liviu Dragnea. Eu cred că nu şi cred că tocmai prezenţa mea pe liste va arăta că Liviu Dragnea nu mai are nicio influenţă în PSD”, a spus Dăncilă, la Digi 24.

Fostul premier a precizat că ar putea să candideze pe listele din alt județ, dacă la Teleorman nu-și va găsi locul.

„Iau în calcul orice variantă, dar având în vedere declaraţiile preşedintelui PSD Marcel Ciolacu nu cred va da satisfacţie celor care efectiv s-au opus să fiu pe lista la parlamentare şi aici mă refer la Liviu Dragnea. Nu am vorbit cu nimeni, nu mi-a spus nimeni că nu trebuie să candidez la alegerile parlamentare. Am vorbit cu domnul Ciolacu despre eventualitatea candidaturii la Parlamentul României, de altfel subliniat şi de preşedintele PSD, domnul Marcel Ciolacu”, a mai spus Dăncilă, întrebată dacă ia în calcul să nu se regăsească pe lista PSD la parlamentare.

Întrebat la începutul săptămânii trecute, dacă Viorica Dăncilă se va regăsi pe listele partidului la alegerile parlamentare, Marcel Ciolacu a răspuns: „ţinând cont că a fost prim-ministrul României, cred că da, dar e decizia organizaţiei de la Teleorman”.

La ultima şedinţă, Consiliul Politic Naţional al PSD a decis ca şefia organizaţiei PSD de femei să fie preluată de senatoarea Doina Federovici, în locul Vioricăi Dăncilă, care conducea filiala.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22