Daniel Florea, supărat că nu este candidatul PSD pentru Primăria S5, și-a dat demisia din partid

L. G. | 12.09.2022

Deputatul Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5 și-a dat demisia din PSD și va rămâne parlamentar independent neafiliat începând cu 1 septembrie

Pe aceeași temă

Florea a informat luni Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că îşi dă demisia, începând cu data de 1 septembrie, din grupul parlamentar al PSD şi că va îşi va desfăşura activitatea în continuare ca parlamentar neafiliat.

Daniel Florea este deputat de Bucureşti, ales pe listele electorale ale PSD.

Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, a anunţat la începutul acestei luni că demisionează din PSD şi a spus că nu pleacă la alt partid.

„Astăzi am demisionat din Partidul Social Democrat. Este o decizie asumată, gândită îndelung şi în deplină conformitate cu principiile mele personale, profesionale şi politice. Nu plec la alt partid. Nu candidez şi nu am avut niciodată intenţia de a candida la alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid. Dar nu sunt de acord ca PSD să susţină un candidat fără activitate politică în PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid, a scris Florea, pe Facebook.

Surse politice au declarat pentru Ziare.com că, deși Daniel Florea și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al Sectorului 5 în urmă cu o lună, nu a avut susținerea PSD. De asemenea, ar fi avut conflicte atât cu Marcel Ciolacu, liderul partidului, cât și cu membrii filialei PSD Sector 5, care ar fi avut întâlniri pe ascuns și ar fi dorit să îl înlăture pe Florea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22