Daniela Barsan, numita de Klaus Iohannis la Departamentul de Comunicare al Palatului Cotroceni

T.d. | 23.04.2015

Pe aceeași temă

Daniela Barsan este noul responsabil de comunicare al Presedintelui Romaniei. Klaus Iohannis a numit-o, joi, in calitatea de consilier de stat la Departamentul de Comunicare Publica. De asemenea, transmite Administratia Prezidentiala, Daniela Barsan va coordona Biroul de Presa al Palatului Cotroceni.

Decizia a fost luata dupa ce fostul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu Bran, a demisionat.

Daniela Barsan a fost sefa Biroului de presa - Departamentul de analiza politica si comunicare la PNL, potrivit Ziare.com.

Ea a lucrat la o agentie de presa si apoi la departamentul de comunicare al PNL. Dupa ce Klaus Iohannis a fost ales presedintele Romaniei, Barsan a venit la cancelaria presedintelui.

Conform ultimei sale declaratii de avere, completate la data de 16 martie 2015, Daniela Barsan a mai ocupat functiile de sef serviciu la PNL si asistent la cabinetul de europarlamentar al Ramonei Manescu, in timp ce sotul ei a castigat venituri in calitate de consilier la Secretariatul General al Guvernului.
 

Niculescu Bran pleaca de la Cotroceni

In 21 aprilie, Tatiana Niculescu Bran anunta ca paraseste functia de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale. Anuntul a fost facut, marti, de Palatul Cotroceni.

Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din functia de purtator de cuvant, de comun acord cu Presedintele Romaniei. Decizia mea a fost motivata de constatarea ca in perioada decembrie 2014-aprilie 2015 colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care as fi dorit-o”, transmite Tatiana Niculescu Bran.

Ea a mai aratat ca “voi sustine in continuare proiectul de tara al domnului Presedinte Klaus Iohannis, indiferent de raporturile mele profesionale cu Administratia Prezidentiala”.

La inceputul lunii decembrie 2014, Tatiana Niculescu Bran anunta ca accepta propunerea presedintelui Klaus Iohannis de a prelua functia de purtator de cuvant. De asemenea, ea a detinut si functia de consilier pe partea de comunicare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22