Darius Vâlcov a demisionat din guvern după o discuție cu Viorica Dăncilă

Redactia | 03.06.2019

Darius Vâlcov, consilierul onorific al premierului Dăncilă pe probleme economice și-a dat luni demisia după o discuție cu premierul Viorica Dăncilă.

Pe aceeași temă

UPDATE - Deputatul Remus Borza, numit săptămâna trecută consilier onorific al premierului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate, s-a înscris luni în PSD. În ultimii doi ani, el a fost deputat independent.

”Voi lua o decizie în curând legată și de Darius Valcov”, a spus marți seara Viorica Dăncilă legată de colaborarea sa cu consilierul de imagine Anca Alexandrescu și cu cel economic, Darius Vâlcov, la o zi de la condamnarea lui Liviu Dragnea.

Vâlcov este al doilea om impus de Liviu Dragnea la guvern de care premierul Viorica Dăncilă se debarasează după condamnarea lui Dragnea, lunea trecută și încarcerarea sa la Rahova, după demiterea Ancăi Alexandrescu.

Vâlcov a fost mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea pe probleme economice de la preluarea șefiei PSD, în 2015. El este auorul programului de guvernare al PSD și susținătorul OUG 114, pe care chiar el a numit-o ”ordonanța lăcomiei” băncilor cu efecte negative în energie, telecomunicații și sistemul bancar.

Vâlcov este condamnat la opt ani de închisoare, în primă instanță, într-un dosar de corupție și cercetat în alt dosat instrumentat de DIICOT.

Remus Borza a fost numit vineri consilier onorific pe probleme economice al premierului Dăncilă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22