Darius Valcov: Ministerul Justiției va supraveghea confiscarea averilor

P.c. | 06.03.2015

Pe aceeași temă

PNL a organizat ieri o intalnire in incercarea de a gasi cele mai bune modalitati de confiscare a bunurilor dobândite din infracțiuni.  La intalnire au participat copreședintele PNL, Alina Gorghiu, liderul deputaților PNL, Ludovic Orban, ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, și ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov. Ministrul Finantelor a afirmat in cadrul acestei intalniri ca Ministerul Justitiei va monitoriza confiscarea averilor, relateaza Evenimentul zilei.

 

Ministrul Cazanciuc s-a plâns de faptul că Ministerul de Finanțe nu colaborează cu procurorii și judecătorii pe această temă.„Este nevoie de dialog și am început dialogul cu instanțele și parchetele, dar și cu Ministerul Finanțelor. Acest dialog nu e la cei mai buni parametri, pentru că la nivelul ministerului e o reticență în avea un dialog direct cu procurorii și judecătorii”, a spus el.

 

CITITI SI: DNA, RIPOSTA DURA la afirmatiile lui Ponta. Nu e nicio pacaleala, A.N.A.F. recupereaza DOAR 10% din PREJUDICIILE constatate in dosarele penale cu SENTINTE DEFINITIVE

 

La rândul său, Vâlcov a anunțat că Ministerul Justiției va înființa o structură administrativă care „va monitoriza și coordona întregul proces de recuperare a prejudiciilor”. „A fost aprobată de Guvern sub formă de memorandum, până la sfârșitul lunii martie, printro ordonanță sau proiect de lege urmează să fie adoptată în Guvern”, a adăugat Vâlcov.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22