De la 1 iunie, pe plajele concesionate se merge cu rezervare. Dacă sunt aglomerate accesul, interzis

Redactia | 30.05.2020

Persoanele care vor să meargă la plajă trebuie să-și facă rezervare online sau telefonic, potrivit măsurilor de relaxare de la 1 iunie, publicate în Monitorul Oficial.

Pe aceeași temă

Pentru estimarea capacității plajei se vor folosi proiecții de date anterioare, iar plaja va fi monitorizată în mod constant. Dacă limitele capacității plajei vor fi depășite, accesul va fi restricționat.

Pe plajele neconcesionate, administrația publică locală va răspunde de menținerea regulilor de distanțare fizică și evitarea aglomerărilor.

Șezlongurile vor fi așezate la o distanță de 2 metri. Scaunele, sezlongurile trebuie folosite individual, iar înainte și după utilizare se dezinfectează.

Turiștii vor avea culoare unidirecționale pentru deplasare. Sensul pentru zonele de intrare și de ieșire va fi semnalizat corespunzător.


Salvamari - trebuie să se asigure distanța de 1,5 metri, când acest lucru nu este posibil, trebuie să se prevadă utilizarea măștilor de protecție sau să se adopte bariere fizice, cum sunt panourile de plexiglas sau de plastic.

Produsele alimentare - Se va evita servirea de produse neambalate, fiecare produs va fi servit individual, iar servirea se face fără deplasarea clienților în punctele de servire.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22