Demisie la vârful PNL: Ilie Bolojan a renunțat la funcția de prim-vicepreședinte

Laurentiu Gheorghe | 25.09.2018

Ilie Bolojan a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte pe strategii politice al PNL. Primarul municipiului Oradea spune că vrea să se concentreze pe proiectele Primăriei Oradea.

Pe aceeași temă

 

 

 

Ilie Bolojan a declarat, marți, corespondentului Mediafax, că îi era greu să onoreze ambele funcții, astfel că a optat să se dedice mai mult celei de edil în administrația publică orădeană. 

 

”La începutul săptămânii trecute am înregistrat la secretariatul general al PNL demisia mea din funcția de prim-vicepreședinte pe strategii politice al partidului. Având în vedere faptul că Primăria Oradea are un număr important de proiecte europene și de investiți în derulare, care necesită destul de mult timp, era foarte greu, în aceste condiții, să onorez ambele funcții. Ca atare, am luat decizia să mă concentrez pe proiectele Primăriei Oradea”, a spus Bolojan. 

 

Ilie Bolojan este și lider al PNL Bihor și a fost ales la Congresul extraordinar al partidului care a avut loc pe 19 iunie 2017 în funcția de prim-vicepreședinte pe strategii politice al partidului.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2018 Revista 22